Julbord igår... trött idag...

Var på Y's jobb o åt julbord igår.... OJ vad mycket gott det fanns: flera sillsorter, lax, skinka, ägghalvor, kalvsylta, leverpastej, rökt korv, prinskorvar, köttbullar, revbensspjäll, omelett, jansons frestelse, goda ostar, kex, vindruvor och säkert en hel del till som jag glömt.... och till allt detta öl, snaps, vin eller/och cider!
Som underhållare var det Christer Halvarsson med band som spelade o sjöng! Toppen!
Titta in på hans websidor:

http://www.myspace.com/christerhalvarsson eller http://www.bronnox.com/index.htm

I morse var det inte lika skoj... var tvungen att kliva upp kl 05.00 för att skicka iväg barnen på bandyresa till Falun.... trött!!!
Pratade med dem för en stund sedan de hade förlorat matchen med uddamål 8-7, synd :-(
Så nu väntar jag på att de ska hämtas någon gång runt 23-24.... SEN SKA JAG SOVA!!!!

Uggla

Var på Magnus Ugglas konsert igår! Kul! Han är rolig o underhållande den gamle uven! Som tur var så spelade han mycket äldre låtar så att även jag kunde sjunga med ;-) Det var väl inget välljud från min sida men mycket allsång blev det! Han filmade oss när vi sjöng Jämtlandssången för att lägga ut på sin blogg, gå in på http://blogg.aftonbladet.se/19862/ och kika om du vill.

1:a advent

I morse när jag tittade ut genom fönstret var det ett vitt täcke överallt! Tog med mig Buster ut o skottade bort den värsta snön framför ingången, sopade fram bilen och fröautomaten till småfåglarna! Sen gjorde jag kaffe och tog med lussebullar o pepparkakor och gick upp o väckte Y med fika på sängen! Mysigt! Efter frukosten hade även fåglarna vaknat o jag tog lite kort genom fönstret:

   

Så här ser Buster ut när han varit ute en stund i "klabbsnö":

   


Äntligen!

Inte för att jag tycker att det är särskilt kul att det är snöstorm ute, men det är i varje fall kul att det ser ut som det blir en "riktig" vinter den här gången! Men så var det ju lite rönnbär på träden i höst, och då ska det visst bli mycket snö.... ÄNTLIGEN!!!
Vill ju kunna åka skoter på helgerna, har inte blivit många turer sen jag köpte den....  Men i år!!!!

Det är sånt här som man längtar till:

hits